menu
 
NIEUW: Nu ook lessen in de Heidebloemstraat 201 en in de SportQube.

Informatie

We vinden het fijn als iedereen op zijn of haar plek zit in onze lessen. Daarom adviseren we altijd een proefles te volgen. Hiervoor kun je een afspraak maken door het proefles formulier in te vullen.

Als de les is bevallen en je schrijft je (kind) in, start meteen de cursus. De meeste cursussen bestaan uit 35 lessen en we hebben ook mogelijkheden voor korte cursussen. Verder zijn er kortingsregelingen, zoals gezinskorting, korting bij het volgen van meerdere lessen en je kunt bij ons terecht middels een financiële bijdrage van Stichting Leergeld of de Meedoen-Regeling van de gemeente Nijmegen. Klik hier om in te schrijven: inschrijfformulier. Lees van tevoren onze algemene voorwaarden goed door.

Voor een prettig verloop van de lessen heeft Flex Dansstudio een aantal huisregels opgesteld en zoals bij iedere hobby gelden er ook voor de cursussen bij Flex Dansstudio kledingvoorschriften en advies

Gedurende het seizoen hebben we allerlei activiteiten voor jong & oud(er). De kijklessen voor trotse ouder(s), het Sinerklaasfeest, speurtochten met Halloween of in de zomer, een 'gelukkig gezond' week, de 'bring a friend' lessen tijdens carnaval, de dol-dwaze-doemee-dans-dag, de speciale (zomer)workshops en de bezigheden rondom een voorstelling. Bij Flex gaat 't om een totaal beleving.

Tijdens de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven en kunnen de docenten het volgende lesblok goed voorbereiden. We hanteren over het algemeen de schoolvakanties van het basisonderwijs. In sommige gevallen zijn er uitzonderlingen, zoals bij de Kerstvakantie. Deze duurt bij ons langer, zodat iedereen in die gezellige dagen kan genieten van de feesten & kerstmarkten.

Kun je een keertje niet naar de les komen? Daar hebben we via de Flex Web Appeen handig formulier voor: de afwezigheidmelding. De docent krijgt rechtstreeks een berichtje van de afmelding en wordt zo op de hoogte gesteld. Heb je andere wijzigingen? Neem altijd even contact met ons op.