menu
 

Kortingsregelingen

  • 10% korting bij elk volgend gezinslid
  • 20% korting bij elk volgend lesuur voor dezelfde cursist
  • Bij 3 lessen of meer is een passe-partout het meest voordelig!
  • Spitzenlessen vallen buiten de kortingsregelingen
  • Les- of gezinskorting geldt voor het laagste lestarief en er kan slechts van één kortingsregeling gebruik worden gemaakt.
 

Meedoen in Nijmegen

De stad is van alle Nijmegenaren. Dus ook als je een laag inkomen hebt, moet je kunnen meedoen, vindt de gemeente Nijmegen. Daarom geeft de gemeente aan mensen met een laag inkomen een bijdrage om te dansen of een cursus te volgen!


Schoolgaande kinderen

Ouders/verzorgers van schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar met een laag inkomen, kunnen zich melden bij Stichting Leergeld Nijmegen. Leergeld betaald alle cultuur- en sportactiviteiten, waarbij de financiële ondersteuning kan oplopen tot een maximum van € 225 per jaar.
Hoe werkt het?
Aanmelden kan per e-mail: info@stichtingleergeldnijmegen.nl of telefonisch naar: 024-3237644 (ma./woe./vrij. tussen 10.00-12.00 uur) of via www.leergeldnijmegen.nl.


Volwassenen

Ook in 2018 komt er een Meedoen-regeling. Met deze regeling kunnen volwassenen met een laag inkomen een bijdrage van maximaal € 150 krijgen voor een activiteit op het gebied van cultuur, sport of educatie.
De aanvraag kun je bij de gemeente indienen!

In januari 2018 kun je het aanvraagformulier online aanvragen bij de gemeente.

De dansstudio is één van de aanbieders van de Meedoen-regeling!


 Deel deze pagina