menu
 

Flex Dansstudio


is een energieke studio in Nijmegen onder leiding van Jasmijn Wolfers, afgestudeerd aan de Dansacademie Arnhem als Dansdocent Theaterdans. Een dynamisch team van gediplomeerde en ervaren docenten verzorgt het gevarieerde aanbod van dans-, zang- en bewegingsvormen. Naast het lesaanbod krijgen leerlingen de kans om op te treden en aan allerlei dans- en theateractiviteiten deel te nemen. Flex Dansstudio beschikt over een ruime, professionele zaal voorzien van balletvloer, spiegelwand, barres in verschillende hoogtes en muziekapparatuur. Tevens worden er lessen gegeven in de kleine zaal en de gymzaal.


 

De lessen

zijn geschikt voor jong en oud, van beginner tot gevorderde; wij hebben voor elk wat wils. Een belangrijke doelstelling is plezier in het bewegen! Het lesaanbod bestaat uit peuterdans, kleuterballet, kinderballet, klassiek ballet, moderne dans, jazzdance, swingen op muziek, streetdance, hiphop, dancehall, breakdance, jongensles, dancemix, musical, zanglessen, dansconditie, yoga, bodycontrol, modernjazz, talentklas en dansgroepen.
Naast het dansplezier, willen we de creativiteit en muzikaliteit van de leerlingen bevorderen. Sommige getalenteerde en gedreven leerlingen stromen zelfs door naar de dansvakopleidingen. Deelname aan een klassieke balletles en de talentklas wordt dan geadviseerd. Het reeds uitgebreide assortiment van dans- en bewegingsvormen houden we up-to-date door in te spelen op trends en vernieuwingen.

Eerst een proefles meemaken? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken! 
Bij de start van het nieuwe dansseizoen kunnen weer proeflessen gevolgd worden.
Wij vinden het belangrijk dat IEDEREEN mee kan doen! Daarom werken wij nauw samen met Stichting Leergeld en de gemeente Nijmegen (Meedoen-Regeling). Meer informatie hierover is te vinden onder het kopje 'Informatie', bij 'Kortingsregelingen'.

 

Kom vooral kijken naar onze danstheatervoorstelling SUPERRRHERO!


Flex Dansstudio werkt samen met Stichting Flex to the Max. Kijk voor meer informatie: www.flexttmax.nl

Het begrip dans

omvat veel aspecten. Vrijwel iedereen heeft persoonlijke ervaringen waarin dans verbonden is met schoonheid, plezier, ritme, muziek, aantrekkingskracht, ontspanning, expressie, lichamelijke beheersing en nog veel meer. Dansen is een manier om stemmingen en gevoelens uit te drukken door middel van ritmische bewegingen met je lichaam. In praktisch elke cultuur speelt dans een belangrijke rol. Of je nu danst op een feest, in de huiskamer of op school, de technische ondergrond kun je bij een balletschool leren. De manier van bewegen kun je kopiëren, maar je kunt er ook een hele eigen stijl aan geven. Flex Dansstudio biedt je graag de mogelijkheid het dansen optimaal te ervaren!