Dansgroep

Onderdeel van het Flex Intens programma, is deelname aan één van onze dansgroepen en daarmee ons talentontwikkelingsprogramma binnen Flex Dansstudio.

Bij de selectiegroepen dans van Flex Dansstudio staan een goede groepsdynamiek, diversiteit van stijlen, enthousiasme, uitstraling, motivatie en natuurlijk danskwaliteit voorop. In de wekelijkse danstraining worden de danschoreografieën gemaakt. Met bijzondere/energieke choreografieën wordt regelmatig opgetreden in theaters, scholen, (straat)podia enz. Op deze manier krijg je veel danservaring en kun je jezelf steeds meer uiten. Er wordt van je gevraagd om samen te werken, je in te zetten en communicatief vaardig te zijn, omdat je als groep naar voren treedt. Daarnaast krijgt iedereen de kans zich verder te ontwikkelen binnen de danslessen en  trainingen. Kortom een dansgroep voor getalenteerde dansers die graag optreden, voor 't voetlicht willen treden en de uitdaging willen aangaan.

Dansstijl jazzdance, show, moderne dans, streetdance en hiphop
  • Vanaf vanaf 9 jaar - Flexies, vanaf 12 jaar - Bflex2dance, vanaf 13 jaar - Flex to the Max
  • Training op maandag - Bflex2dance, training op donderdag - Flex to the Max, training op zaterdag - Flexies
  • Kan alleen in combinatie met danslessen bij Flex Dansstudio gevolgd worden, waarvan minimaal één danstechnische dansles. 

Meld je aan voor de proefperiode en vraag naar het deelnameformulier door een e-mail te sturen naar info@flexdansstudio.nl.

Voor de dansgroep geldt een apart reglement. Bij deelname aan de dansgroep wordt hierover uitleg gegeven.
Ga naar les rooster

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio