Yoga

In deze yogales werk je aan lenigheid, kracht en conditie. Je leert ook hoe je bewust omgaat met je lichaam. Door middel van ademhalingsoefeningen en houdingen breng je jouw gedachtes tot rust terwijl je lichaam fitter wordt.

Vinyasa yoga wordt ook wel flow yoga genoemd, omdat de houdingen geleidelijk en soepel in elkaar overgaan, zoals een dans. Vinyasa betekent Adem-gesynchroniseerde beweging. Bij deze lessen beweeg je door de kracht van in- en uitademingen met een serie van poses (asanas). Naast het vasthouden van sommige poses voor het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen, ben je bij Vinyasa yoga ook in een constante vloeiende beweging bezig. Je adem wordt één met de bewegingen, waardoor er een meditatieve flow ontstaat.

De kunst is om jezelf uit te blijven dagen, terwijl je toch luistert naar wat jouw lichaam en geest op dat moment nodig hebben.
 
  • Vanaf 16 jaar
  • Les op donderdag
  • Kledingvoorschrift: aansluitend t-shirt of strak topje, zwarte trainingsbroek, eventueel sokken + een handdoek voor tijdens de les. Uiteraard mag je jouw eigen yogamatje meenemen naar de les.

Ga naar les rooster

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio