Lesrooster 11-16 januari

zondag 10 januari 2021
We hebben komende week weer een uitgebreid dans- en beweegpakket van online- en livestream lessen. Je kunt aan alle lessen meedoen en nog leuker om dit met elkaar te doen. De reguliere lessen van komende week worden later ingehaald en de livestream lessen zijn EXTRA.

Verder kun je via de Flex Web App, onder het kopje ‘Mijn Videos en Links’, maar liefst bijna 100 online lessen vinden. Je komt bij je persoonlijke pagina via mijn.flexdansstudio.nl. Je logt in met je eigen lidnummer. Deze kun je terugvinden op je inschrijvingsbevestiging, maar je kan ook even een mailtje naar ons sturen om het na te vragen.

Bij goed weer is er dinsdag 12 januari een BUITENLES hiphop voor jongeren van 10 t/m 17 jaar op het schoolplein bij Flex. De les is van 17.30-18.30 u en je kunt je via de Flex Web App of de website inschrijven.

Livestream docenten deze week: hiphop met Luuk, bodycontrol met Daphne, danstechniek workout + modernjazz danscombinatie met Manouk, musical + peuter- en kleuterdans met Rebekka.Naar nieuws overzicht

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio