Voorstellingen 2018-2019

Iedereen die dans-, musical- of acteerlessen volgt bij Flex Dansstudio, mag meedoen aan de eindvoorstelling. In 2019 maken we er weer een waar spektakel van. Blok in de agenda vast het weekend van 22/23 juni 2019.
Flex moves you
Eenmaal per 2 jaar treden wij op in een groot theater en de voorstellingen die ons al zijn voorgegaan zijn: Hocus Pocus, Dinner is Served, De Vijf en de Verdwenen Piloot, Lex in het Lunapark, Musea.AHA, Daydream, SALE!, On the Mov(i)e en Superrrhero.

Tijdens zo'n dansvoorstelling brengen alle leerlingen al het geleerde in de praktijk. De ervaringen die zij tijdens deze dagen opdoen, vergeten ze de rest van hun leven niet meer. Alle leerlingen, dus ook de kleuters, mogen meedoen aan deze voorstellingen.
 

Voorstellingen en optredens 2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Meerdere dansproducties hebben wij de afgelopen jaren met trots laten zien. Van het Diner Dansant, optreden bij QHarmony (met live orkestbegeleiding), High Tea, dansvoorstellingen SALE!, On the Mov(i)e en Superrrhero in de Stadsschouwburg Nijmegen, Open Podium in de Steigerzaal, optredens bij Busband Novio, Pluryn, NEC Buurtbattle in de Jan Massinkhal, bij de senioren in Beuningen, in de St. Stevenskerk voor Wereldlichtjesdag tot een optreden in de Petruskerk met het Midzomerfestijn.
In samenwerking met Stichting Flex to Max hebben wij voorstellingen gecreeërd met speciale doelgroepen, zoals Bizar in Bijzonderland (met mensen met een beperking), Alles draait om muziek (met senioren) en de voorstelling Balans (met balsporters). En daartussen nog vele kleine optredens, uitgevoerd door de dansgroepen van Flex Dansstudio: Bflex2dance, Flex to the Max en Flexies.
 

Theater Rotterdam

Al vanaf 2009 werken wij samen met het Theater Rotterdam, voorheen RO Theater, aan de familievoorstellingen. Leerlingen van Flex Dansstudio hebben al meegespeeld en gedanst in Snorro, Moord in de Kerststal, Lang en Gelukkig, De Gelaarsde Poes en komend seizoen in Hamlet. Deze voorstellingen zijn onder regie van Pieter Kramer en de leerlingen staan samen met bekende acteurs op het podium. Waaronder Alex Klaasen, Arjen Ederveen, Gijs Naber en Dick van den Toorn.

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio