Voorstellingen

Flex moves you
Eenmaal per 2 jaar treden wij op in een groot theater en de voorstellingen die ons al zijn voorgegaan zijn: Hocus Pocus, Dinner is Served, De Vijf en de Verdwenen Piloot, Lex in het Lunapark, Musea.AHA, Daydream, SALE!, On the Mov(i), Superrrhero, Energie en Whaaa!.
Dit seizoen is de voorstelling 'Flexperiment' op zondag 30 juni 2024 om 12.00 u en 15.30 u in Schouwburg Cuijk. Op zaterdag 29 juni is de generale repetitie in Schouwburg Cuijk. Hieronder tref je het schema met alle tijden.

Tijdens zo'n dansvoorstelling brengen alle leerlingen al het geleerde in de praktijk. De ervaringen die zij tijdens deze dagen opdoen, vergeten ze de rest van hun leven niet meer. Alle leerlingen, dus ook de kleuters, mogen meedoen aan deze voorstellingen.

De musical leerlingen hebben jaarlijks een uitvoering van een bekende of eigen gemaakte musical. Inmiddels zijn de musicals Highschool Stories en The Wizzz opgevoerd in de Lindenberg en Schouwburg Cuijk.
 

Optredens

Meerdere dansproducties hebben wij de afgelopen jaren met trots laten zien. Van het Diner Dansant, optredens bij QHarmony, Fidelio Hardenberg en VZN Nijmegen (met live orkestbegeleiding), High Tea, dansvoorstellingen SALE!, On the Mov(i)e, Superrrhero en Energie in de Stadsschouwburg Nijmegen, Open Podium en Highschool Stories in de Steigerzaal, optredens bij Busband Novio, Pluryn, NEC Buurtbattle in de Jan Massinkhal, bij de senioren in Beuningen, in de St. Stevenskerk voor Wereldlichtjesdag, optredens in de Petruskerk met het Midzomerfestijn, Moving Futures bij LUX tot het jaarlijkse Ommetje in de wijk Hees. Aan de talentdagen bij ArtEZ wordt jaarlijks door de oudere dansgroep deelgenomen.
In samenwerking met Stichting Flex to Max hebben wij voorstellingen gecreeërd met speciale doelgroepen, zoals Bizar in Bijzonderland (met mensen met een beperking), Alles draait om muziek (met senioren) en de voorstelling Balans (met balsporters). En daartussen nog vele kleine optredens, uitgevoerd door de dancecompanies van Flex Dansstudio: Bflex2dance, Flex to the Max en Flexies. Vanaf september 2021 neemt dance crew FleXtreme deel aan wedstrijden.
 

Theater Rotterdam, nu via de Nieuwe Oost

Al vanaf 2009 werken wij samen met het Theater Rotterdam, voorheen RO Theater, aan de familievoorstellingen. Leerlingen van Flex Dansstudio hebben al meegespeeld en gedanst in Snorro, Moord in de Kerststal, Lang en Gelukkig, De Gelaarsde Poes, Hamlet en Repelsteeltje en de Blinde Prinses. Deze voorstellingen zijn onder regie van Pieter Kramer en de leerlingen staan samen met bekende acteurs op het podium. Waaronder Alex Klaasen, Arjen Ederveen, Gijs Naber en Dick van den Toorn. In december 2022 staan we meerdere malen op het podium met Amadeus, het Wonderkind, de nieuwe voorstelling van Pieter Kramer.

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio