Peuterdans

Ook de allerkleinsten kunnen bij ons dansen. Vanaf 2,5 jaar kunnen peuters deze vrolijke lessen vol bewegingsplezier komen beleven. Spelenderwijs wordt er lesgegeven, waarbij de kinderen ervaren hoe ze kunnen bewegen op muziek. Verder hebben de lessen een vaste opbouw en deze herkenbaarheid is fijn voor peuters. De lessen hebben een positieve werking op het concentratievermogen, hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Ook is het goed voor hun motorische vaardigheden, creativiteit en woordenschat. We spelen in op de levendige fantasie van de peuter en zijn nieuwsgierigheid om alles te mogen ontdekken. Er wordt in de lessen gebruik gemaakt van thema's zoals bijv. de seizoenen, de jungle of een prentenboek.

De ouders mogen bij de eerste les mee(dansen) bij de cursus peuterdans. Als de kinderen vanaf de tweede les een onderdeel (of hele les) alleen kunnen dansen, krijgen ze als beloning een mooie sticker. 

Bij de cursus 'peuter & ouder dans' is het juist de bedoeling dat één van de ouders, opa/oma of oppas meedanst. Quality time door samen te dansen. Deze korte cursus is tevens een fijne opstap naar de cursus peuterdans, waarbij de peuters als groep samen dansen zonder hun ouders.
  • Vanaf 2,5 jaar
  • Lessen op woensdag
  • Korte cursus à 6 lessen bedraagt €69,-
  • Reguliere cursus met de mogelijkheid om met een kalendermaand (opzegtermijn) op te zeggen. Doorstroom is mogelijk naar kleuterballet of swingen op muziek
  • Kledingadvies: makkelijke kleding (balletpakje mag ook) en dansschoentjes met zachte zool. Voor de ouders bij de peuter & ouderdans, is makkelijk zittende (trainings)kleding en sokken prima


Ga naar les rooster

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio