Musical

Een musical is een vorm van theater die muziekliedjes, gesproken dialogen en dans combineert. In onze musical lessen wordt gewerkt aan dans, zang en spel. Dit wordt gedaan door middel van samen zingen (ook solozang en meerstemmig zingen in de oudere groepen), scènes spelen (improvisatie en teksten) en het aanleren van danschoreografieën of repertoire stukken uit bekende en minder bekende musicals. Voel je een musical ster!

Alle musicalgroepen werken om het seizoen naar een eigen musical toe, waar intensief met de musical leerlingen aan wordt gewerkt. De musical krijgt een castindeling en wordt in het theater opgevoerd. Afgelopen seizoenen stonden we op de planken met 'Highschool Stories' in de Steigerzaal Lindenberg en met 'The Wizzz' en 'Dit Zijn Wij!' in Schouwburg Cuijk. In het andere seizoen zijn de musicalgroepen onderdeel van de rode draad in de grote leerlingenvoorstelling die in een groot theater wordt opgevoerd. Komend seizoen werken we weer naar een nieuwe musical toe en het thema is nog een verrassing.

In begin van het seizoen wordt er gewerkt aan technieken en daarna werken we naar een theaterproductie toe.
  • Vanaf groep 3
  • Lessen op vrijdag
  • Elke week krijg je les in dans, zang en spel
  • De leerlingen van 6-8 jaar krijgen wekelijkse 60 dans/spel en 20 min zang
  • De 9+ leerlingen krijgen wekelijks 45 min dans, 45 min spel en 30 min zang
  • Kledingvoorschrift: zwart aansluitend t-shirt met korte mouw / zwarte dansbroek of sportlegging / zwarte leren dansschoenen / Neem altijd je musicalmap mee


Ga naar les rooster

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio