Musical

Een musical is een vorm van theater die muziekliedjes, gesproken dialogen en dans combineert. In onze musical lessen wordt gewerkt aan dans, zang en spel. Dit wordt gedaan door middel van samen zingen (ook solozang en meerstemmig zingen in de oudere groepen), scènes spelen (improvisatie en teksten) en het aanleren van danschoreografieën of repertoire stukken uit bekende en minder bekende musicals. 

Alle musicalgroepen werken elk seizoen naar een eigen musical toe, waar intensief met de musical leerlingen aan gewerkt wordt. De musical krijgt een castindeling en wordt in het theater opgevoerd. Afgelopen seizoenen stonden we op de planken met 'Highschool Stories' in de Steigerzaal Lindenberg, met 'Energie' in de Stadsschouwburg Nijmegen en begin oktober met 'The Wizzz' in Schouwburg Cuijk.

In de eerste helft van het seizoen zal gewerkt worden aan technieken en de tweede helft van het seizoen werken we naar de eigen musical toe.
 
  • Vanaf groep 3
  • Lessen op woensdag en vrijdag en starten na 4 oktober 2020
  • De les voor 6-8 jarigen op woe (16.00-17.00 u) start al op 2 september
  • Van 29 aug. t/m 4 oktober 2020 zijn de repetities voor The Wizzz
  • Op vrijdag komt er een selectiegroep. Hiervoor moet je eerst auditie doen. De selectiegroep is een extra les naast de reguliere musicalles waarbij dieper op de stof wordt ingegaan. Info m.b.t. de auditie volgt nog.
  • Kledingvoorschrift: zwart of gekleurd aansluitend t-shirt of sportshirt met korte mouw / zwarte dansbroek of sportlegging / zwarte leren dansschoenen / Neem altijd je musicalmap mee

Ga naar les rooster

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio