Musical

Een musical is een vorm van theater die muziekliedjes, gesproken dialogen en dans combineert. In onze musical lessen wordt gewerkt aan dans, zang en spel. Dit wordt gedaan door middel van samen zingen (ook solozang en meerstemmig zingen in de oudere groepen), scènes spelen (improvisatie en teksten) en het aanleren van danschoreografieën of repertoire stukken uit bekende en minder bekende musicals. 

Alle musicalgroepen werken elk seizoen naar een eigen musical toe, waar intensief met de musical leerlingen aan gewerkt wordt. De musical krijgt een castindeling en wordt in het theater opgevoerd. Afgelopen seizoen stonden we op de planken met 'Highschool Stories' in de Steigerzaal Lindenberg en met 'Energie' in de Stadsschouwburg Nijmegen.

In de eerste helft van het seizoen zal gewerkt worden aan technieken en de tweede helft van het seizoen werken we naar de eigen musical toe.
 
  • Vanaf groep 3
  • Lessen op woensdag en vrijdag
  • Bij musical 3 en 4 kunnen de lestijden in een repetitieperiode aangepast worden en vallen tussen 16.45-19.45 u
  • Kledingvoorschrift: zwart of gekleurd aansluitend t-shirt of top met korte mouw / zwarte dansbroek / zwarte leren jazz-of dansschoenen

Ga naar les rooster

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio