menu
 

zon. 
FLEX NIEUWS!


Bij Flex Dansstudio wordt zorgvuldig omgegaan met uw privacy.
 
Voor het geven van lessen, het organiseren van evenementen, het administreren van uw  deelname, het informeren en het kunnen innen van verschuldigde bedragen verwerken wij gegevens over u. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd. Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die noodzakelijk is voor benoemde doelen. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. Voor zover wij gebruik maken van leveranciers voor het voeren van een deel van onze administratie hebben wij verwerkingsovereenkomsten met deze leveranciers afgesloten, om de gegevens te beschermen. Wij delen uw gegevens alleen met derden als u daar expliciet toestemming voor geven hebt, tenzij de uitwisseling verplicht is volgens de wet.
 
In onze privacyverklaring, onderaan deze pagina, is precies beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Heeft u vragen over uw privacy dan kunt u die stellen aan de directie of via het e-mail adres: info@flexdansstudio.nl
 

AGENDA

  • Nieuwe reeks Let's Workout / 15, 22, 29 mei & 12, 19 juni 20.00-21.00 u / vanaf 16 jr en volwassenen
  • Minivoorstellingen / week van 23 juni t/m vrijdag 29 juni / Iedereen is welkom!
  • Zomerworkshops / week van 2 juli-7 juli / Inspirerend pakket van workshops voor iedereen!
 


VOORSTELLING 'BALANS'

Met de oproep 'De Sleutel van de Stadsschouwburg Nijmegen voor een dag' is er een gewaagd plan ontstaan. De Stadsschouwburg wil de stad Nijmegen een verrassende activiteit bieden.
 
Verrassend is het zeker. Jonge balsporters en dansers samenbrengen. Twee verschillende disciplines laten ervaren dat er veel bewegingsmogelijkheden zijn. In samenwerking met dans- musicalgroepen van  Flex Dansstudio en enthousiaste balsporters hebben we de voorstelling BALANS gecreëerd.
 
Met deze spetterende voorstelling waar de ballen om je oren vliegen, de zweetdruppels te voelen zijn en niemand buitenspel staat heeft Stichting Flex to the Max deze doelgroepen samengebracht door gebruik te maken van de persoonlijke talenten.
 
Dit is de derde voorstelling waarbij speciale doelgroepen samengevoegd worden. Een ongelooflijk goed samenspel van twee werelden! Kom ervaren hoe de 'balans' ontstaat en laat je verrassen!
 
Zondag 24 juni 2018 om 16.00 u in de STADSSCHOUWBURG NIJMEGEN.
Kosten per toegangskaart zijn € 12,50. Online reserveren: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl/Balans
of bij de kassa van de Stadsschouwburg Nijmegen op MA t/m VRIJ 09.30-17.30 u en ZA 11.00-16.00 u
Telefonisch de kaarten bestellen kan ook: 024-3221100MINIVOORSTELLINGEN 'FLEX CONNECTS'

Van zaterdag 23 juni t/m vrijdag 29 juni 2018 zijn de minivoorstellingen bij Flex Dansstudio! Jullie kunnen kijken naar kleine presentaties, oftewel minivoorstellingen, waarbij er telkens meerdere groepen tegelijk optreden. De kinder-, tiener en jong volwassenen groepen laten graag zien hoe goed ze dit jaar vooruit zijn gegaan!
 
We willen de leerlingen vragen alle lessen en eventuele extra repetities voorafgaand aan de minivoorstelling aanwezig te zijn. De minivoorstelling is tevens de afsluiting van het dansseizoen.
 
Na de minivoorstellingen, sluiten we het dansseizoen af met wederom een heel pakket van super leuke & inspirerende ZOMERWORKSHOPS... wat het allemaal wordt en wie er komen? Dat is nog een verrassing!
 
In het schema staan verschillende tijden;
- wanneer de leerlingen aanwezig dienen te zijn, zodat we nog even kunnen oefenen
- de tijd voor de fans om de dansstudio binnen te komen voor een goed plekje uit te kiezen
Alle ouders, familie, vrienden en geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kijken!
De minivoorstellingen duren ± 45 minuten.

23 juni / kleuterballet, kinderballet zat. / 10.15 u
23 juni / streetdance, moderne dans zat. / 12.15 u
25 juni / kleuterballet, moderne dans, Flexies ma. / 16.15 u
25 juni / klassieke balletgroepen ma. / 20.15 u
26 juni / klassiek ballet, moderne dans di. / 19.15 u
27 juni / kleuterballet, kinderballet woe. / 15.15 u
27 juni / musicalgroepen woe. / 17.15 u
28 juni / streetdance, hiphop, dance intens don. / 17.15 u
29 juni / hiphop, dancehall, breakdance vrij. / 19.15 u


Best Flex Friend

Word je ook lid van onze Best Flex Friend club?!? Ontdek alle voordelen en mail ons snel!
Klik op de volgende link voor het aanmeldingsformulier: BFF aanmeldingsformulier


DANS Magazine

Flex Dansstudio is ambassadeur van het tijdschrift Dans Magazine!
Dit betekent dat onze leerlingen voor één jaar Dans Magazine geen €33,95,
maar slechts €15,- betalen!

Over Dans Magazine
Dans Magazine is het enige Nederlandstalige tijdschrift over dans. Met aandacht voor alle mogelijke dansstijlen, van moderne dans, ballet, tango tot hiphop, werelddans en jazzdance.

Bezoek ook de website: www.dansmagazine.nl daar vind je dagelijks nieuws uit de nationale en internationale danswereld, blogs, artikelen en een uitgebreide agenda met premières, audities, workshops en festivals. Flex Dansstudio is natuurlijk ook te vinden op dansmagazine.nl. Kijk onder het kopje dansscholen in de dansgids.

Leerlingen van Flex Dansstudio krijgen meer dan 50% korting op een abonnement op Dans Magazine. Voor 1 jaar (6 nummers) Dans Magazine betaal je slechts €15,- (i.p.v. €33,95). Meld je nu hier aan!
Fanclub 'Jump'

Vind je het leuk om allerlei wetenswaardigheden van Het Nationale Ballet of andere informatie over klassiek ballet te weten te komen? Geef je dan op bij 'Jump' de fanclub voor balletliefhebbers! Meer informatie: www.het-ballet.nl/jump

Algemene nieuwsbrief
Algemene nieuwsbrief 2017-2018

Nieuwsbrieven jaargang 2017-2018
Nieuwsbrief november 2017-2018
Nieuwsbrief_maart_2017-2018
Nieuwsbrief_mei_20177-2018

Privacybeleid Flex Dansstudio
Privacyverklaring_Flex Dansstudio

De nieuwsbrieven zijn in PDF-formaat. Download hier de Acrobat Reader.Deel deze pagina