Flex Connects Festival 2023

maandag 5 juni 2023
Van dinsdag 13 juni t/m vrijdag 7 juli 2023 vieren we het Flex Connects Festival. Een festival waarbij je kunt genieten van onze minivoorstellingen, Open Podium, zomerworkshops en waarbij je kan komen proeven. Kom je ook?

De minivoorstellingen zijn kleine presentaties in de dansstudio waarbij er telkens meerdere groepen van dezelfde lesdag optreden. De leerlingen laten graag zien hoe goed ze vooruit zijn gekomen het afgelopen dansseizoen. Klik hier voor het schema met alle minivoorstellingen.

Op zondag 18 juni is iedereen welkom in de Steigerzaal van de Lindenberg voor het Open Podium 'Voel je vrij!'. Leerlingen laten hun eigen werk zien en tevens treden de dansgroepen voor je op. Klik hier voor meer info en de link naar de ticketverkoop à €10.

Na de minivoorstellingen sluiten we het dansseizoen af met wederom een heel pakket van inspirerende en energieke zomerworkshops. Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Het programma wordt nog dagelijks aangevuld, dus neem vooral regelmatig een kijkje. Klik hier voor het zomerworkshop programma. Wat kun je verwachten? ModernJazz, Floorwork, High Heels, Early Bird Summerworkout, Buitenles Bodycontrol en nog veel meer.

Verder bieden we nog gratis dansclinics oftewel doe-mee-lessen aan om te proeven van een les of dansvorm. Zo kun je vast ontdekken of de les bij je past.


Naar nieuws overzicht

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio