Fysiotherapie bij Flex Dansstudio

maandag 4 september 2023
Het is alweer 1,5 jaar geleden dat MMfysio een dependance bij Flex Dansstudio heeft geopend. Sinds april 2022 is Manouk van Dommelen begonnen met fysiotherapie behandelingen in de dansstudio van Flex Dansstudio in Nijmegen. Naast het geven van moderne danslessen, begeleidt ze dansers, maar ook niet-dansers die door middel van dans willen werken aan hun herstel en doelen.
Het netwerk binnen de danswereld breidt zich steeds verder uit en sinds maart 2023 is Manouk lid geworden van het Dans Medisch Zorgnetwerk van Nederland, een initiatief van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Door middel van deze connectie zijn de lijntjes naar andere (para)medici een stuk korter en kunnen dansers verwezen worden naar de juiste zorgverleners die ervaring hebben binnen de danswereld.
Heb je last van een dansblessure en/of vragen hierover? Of wil je graag door middel van dans/op muziek werken aan herstel? Maak dan een afspraak via info@mmfysio.nl of bel naar 024-3580779. Manouk is bij Flex Dansstudio op maandag- en vrijdagochtend aanwezig.Naar nieuws overzicht

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio