Intrain zomerworkshops

zaterdag 16 juli 2022
Voordat het nieuwe dansseizoen met volle kracht van start gaat, zijn er nog een aantal energieke zomerworkshops te volgen. Ben je fan van klassiek ballet, workouts, moderne dans, jazzdance of urban? Je komt met deze workshops helemaal aan je trekken. Meld je snel aan, want vol = vol! Kik hier om je in te schrijven.

maandag 29 augustus 2022 - ​Progressive Ballet Technique (tieners/volwassenen)
Progressing Ballet Technique (PBT) is een innovatief programma voor lichaamsconditionering en versterking dat is ontworpen om de techniek van leerlingen te verbeteren door zich te concentreren op het trainen van het spiergeheugen dat nodig is bij elke oefening in alle vormen van dans. Het is een uniek trainingssysteem dat gebruik maakt van hulpmiddelen zoals een yogabal. Je hoeft geen danservaring te hebben om deel te nemen aan deze workout, dus kom vooral meedoen met onze nieuwe docente Annabel.
18.30-19.30 u Intrain Workout 10-16 jaar
19.45-21.00 u Intrain Workout 16+


dinsdag 30 augustus 2022 - UrbanContemporary (tieners/volwassenen)
Ramses Papa is een danser, docent en choreograaf. De stijl waarin hij het best tot zijn recht komt, is UrbanContemporary with basic of Limon and floorwork. De les wordt deels in het Nederlands en deels in het Engels gegeven.
19.45-21.00 u Workshop 14+

woensdag 31 augustus 2022 - Commercial (tieners/volwassenen)
Op 9 jarige leeftijd is Bengt Rangé in Arnhem begonnen met dansen. Ondertussen is hij afgestudeerd aan het Albeda Dans College 2021 en heeft zich nu volop gestort op het werkveld. Zo heeft hij gedanst bij onder andere het Eurovisie Songfestival, de Lama’s (Ziggo Dome), verschillende festivals en videoclips.
Tijdens deze workshop wordt er gewerkt aan performance. Commerciele dans gaat vooral om performance. Door middel van nummers als Beyonce, Jennifer Lopez en Ariana Grande ga je leren hoe groot, strak en clean te bewegen. See you there!
19.30-21.00 u Workshop 14+


Naar nieuws overzicht

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio