Kijklessen 6 t/m 11 november 2023

zondag 5 november 2023
Van ma. 6 november t/m za. 11 november zijn de KIJKLESSEN bij Flex Dansstudio.

Benieuwd hoe de wekelijkse les eruit ziet? Hoe de docenten de leerlingen inspireren? Hoe de leerlingen alweer veel bijgeleerd hebben? Kom dan vooral een kijkje nemen tijdens de reguliere les. De deur staat voor iedereen open.

Wat huishoudelijke mededelingen.
* Je kunt gewoon je schoenen aanhouden als je binnenkomt. Laat je jas en eventueel paraplu alsjeblieft beneden. Je kunt die in de kleedkamer ophangen.
* Kinderen kunnen vooraan gaan zitten, zodat ze het goed kunnen zien. We vragen of zij wel hun schoenen uitdoen.
* Voor kleine kinderen kan een les kijken te lang zijn. Om de rust voor de leerlingen te bewaren, is het fijn als jullie dan even de studio uitgaan. Jullie kunnen altijd weer terug komen.
* Het is verleidelijk, maar het is niet de bedoeling om achterin de zaal tegen de muur te leunen of op de barre te zitten.
* Foto's maken en filmopnamen zijn voor eigen gebruik toegestaan. Een aantal leerlingen heeft aangegeven dat deze opnames niet openbaar gedeeld mogen worden. Zorg er dan alsjeblieft voor dat alleen je eigen kind te zien is.

Alvast bedankt voor jullie begrip voor de huishoudelijkheden en we zien jullie graag komende week in onze mooie dansstudio of in multizaal 2 in de SportQube.


Naar nieuws overzicht

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio