Partners van Flex

Voor danskleding en dansschoeisel kun je terecht bij het Podium aan de Van Welderenstraat 107 in Nijmegen. Openingstijden: maandags gesloten, dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 u., donderdag open tot 20.00 u. en zaterdag 9.30-17.00 u.
www.leergeld.nl/nijmegen

Flex to the Max biedt creatieve oplossingen voor alle denkbare projecten die worden uitgevoerd met passie en liefde voor kunst. Van workshops, optredens, educatieve projecten, projecten op maat en entertainment. Verder biedt Flex to the Max een podium voor gepassioneerde dansers. Ook van Flex Dansstudio. Je kunt hen (financieel) steunen met belastingvoordeel, vanwege de ANBI-status die Flex to the Max geniet.
www.flexttmax.nl

Shura dancewear is prachtige comfortabele kleding voor dans, sport en yoga. Eigentijds en modieus, met een perfecte pasvorm, hoogwaardige stoffen en bijzondere details. Ontworpen door Docent dans en yoga, Shura Glasmacher. Zelfs de dansers van Isabelle Beernaert dansen erin.
Speciaal als Flex Dansstudio leerling ontvang je 25% korting op je aankoop via de webshop. Je hoeft hier alleen de code FLEX2018 (let op: hoofdletters) voor in te vullen.
www.shura.eu

Afgelopen jaren hebben we voor verschillende scholen in Nijmegen en omgeving dansworkshops verzorgd. O.a. bij basisscholen De Zonnewende, De Lanteerne, Michiel de Ruyter, Het Octaaf, Aquamarijn en De Kleine Wereld, middelbare scholen het Dominicus College, Mondial College, Kandinsky College Hatertseweg en voor het speciaal onderwijs bij de Werkenrode School, De Kom, Talita Koemischool, St. Maartensschool en Martinus van Beekschool.

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio