Partners van Flex

Voor danskleding en dansschoeisel kun je terecht bij het Podium aan de Van Welderenstraat 107 in Nijmegen. Openingstijden: maandags gesloten, dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 u. en zaterdag 9.30-17.00 u.
Website: podium-nijmegen.nl

Ouders/verzorgers van schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar met een minimum inkomen, kunnen een beroep doen op Stichting Leergeld Nijmegen om hun kinderen te laten deelnemen aan buitenschoolse activiteiten. De financiële ondersteuning kan oplopen tot een maximum van € 275 per jaar. 
Website: leergeld.nl/nijmegen

Flex to the Max biedt creatieve oplossingen voor alle denkbare projecten die worden uitgevoerd met passie en liefde voor kunst. Van workshops, optredens, educatieve projecten, projecten op maat en entertainment. Verder biedt Flex to the Max een podium voor gepassioneerde dansers. Ook van Flex Dansstudio. Je kunt hen (financieel) steunen met belastingvoordeel, vanwege de ANBI-status die Flex to the Max geniet.
Website: flexttmax.nl

Verder geven wij reguliere danslessen in het basisonderwijs door heel Nijmegen. Op basisschool De Zonnewende en Klein Heyendaal verzorgen we het gehele jaar door voor alle leerlingen de danslessen.

Afgelopen jaren hebben we voor verschillende scholen in Nijmegen en omgeving dansworkshops verzorgd. O.a. bij basisscholen De Zonnewende, De Lanteerne, Michiel de Ruyter, Het Octaaf, Aquamarijn en De Kleine Wereld, middelbare scholen het Dominicus College, Mondial College, Kandinsky College Hatertseweg en voor het speciaal onderwijs bij de Werkenrode School, De Kom, Talita Koemischool, St. Maartensschool en Martinus van Beekschool.

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio