Wie is Anouk Heuzen

Anouk HeuzenAnouk geeft met veel passie les. Als mensen aan haar vragen waarom ze dansdocent is geworden? Dan geeft ze aan dat ze al van jongs af aan in vriendschapsboekjes schrijft: iets met dansen of juffrouw. Hoe perfect is het, dat Anouk dit heeft weten te combineren?

Zo begon ze bij Flex met streetdance en toen Jasmijn hoorde dat Anouk meer met dans wilde doen, is ze bij de showgroep gegaan. Van daaruit is ze, na de middelbare school, de MBO dansopleiding in Arnhem gaan volgen. Na het afronden van deze opleiding was ze nog niet klaar met leren en heeft ze haar diploma aan ArtEZ behaald en is ze sindsdien Docent Dans. Haar grootste doel tijdens de lessen, is dat iedereen plezier beleefd, samen danst en ook nieuwe dingen leert. Door de dansers iedere les te prikkelen en te motiveren ziet ze haar leerlingen steeds weer genieten en groeien.

Bij Flex geeft Anouk al twaalf jaar les en dit seizoen geeft ze; kleuterballet, streetdance, moderne dans, bodyworkout en maakt ze de choreografieën voor de dansgroepen Flexies en Bflex2dance.

Terug naar docenten

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio