Jazzdance

Jazzdance is dynamisch, expressief en is ontstaan uit verschillende culturen. Het kent een grote verscheidenheid aan stijlen en diverse soorten muziek, zoals bijvoorbeeld lyrical jazz, show, african, latin en meer. Jazzdance is heerlijk om te doen, het gaat gepaard met energieke, ritmische bewegingen en het verbetert de coördinatie. Nadat de les is gestart met een warming-up en technische oefeningen, wordt er afgesloten met een danscombinatie. Deze danscombinatie wordt in een aantal lessen opgebouwd.
  • Vanaf 11 jaar
  • Lessen op woensdag en donderdag
  • Kledingvoorschrift: aansluitend t-shirt of sportshirt met korte mouw / zwarte dansbroek of sportlegging / zwarte leren jazzschoenen


Dancemix

In deze dansles komen verschillende stijlen aan bod; elk lesblok is weer anders. Denk daarbij aan moderne dansstijlen zoals contemporary en floorwork, verschillende jazzdancestijlen zoals show en lyrical naast elementen uit streetdance. Per lessenreeks zal de focus liggen op een andere stijl en wordt de les een aantal weken in deze stijl gegeven. In deze les ervaar je meerdere dansvormen en ontwikkel je brede bewegingskwaliteiten. Nadat de les is gestart met een warming-up en technische oefeningen, wordt er afgesloten met een danscombinatie. Deze danscombinatie wordt in een aantal lessen opgebouwd.
  • Vanaf 18 jaar
  • Lessen op maandag in de SportQube
  • Kledingvoorschrift: aansluitend t-shirt of sportshirt met korte mouw / zwarte dansbroek of sportlegging / sokken


Ga naar les rooster

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio