Wie is Jasmijn Wolfers

Jasmijn WolfersJasmijn is sinds 2001 eigenaresse van Flex Dansstudio. Tijdens haar kinderjaren kwam ze al veelvuldig in contact met dans, muziek en beweging, als dochter van een dans- en pianolerares en een schermleraar. Al vanaf haar elfde jaar is ze professioneel bezig met dans. In eerste instantie op de vooropleiding van de dansacademie Arnhem. Na een korte tijd gestudeerd te hebben aan de Theaterschool in Amsterdam, is ze afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem als docent theaterdans.

Al tijdens haar studie gaf ze veel dans- en sportlessen, want aan energie ontbreekt het haar niet. Deze energie is altijd voelbaar in haar lessen en persoonlijke benadering. Behalve breakdance (want volgens haar 'breekt' ze dan) heeft ze zelf ruime ervaring met alle dans-, musical en bewegingslessen die bij Flex gegeven worden. Zodoende kan ze haar team goed aansturen. Ze streeft ernaar dat iedereen zich thuis voelt bij Flex om zijn of haar talenten te ontwikkelen en te genieten van de aangeboden lessen.

Verder is haar passie het creëren en op de planken brengen van optredens en voorstellingen. Naast het docentschap en het leiden van Flex, ziet ze zichzelf als cultureel ondernemer en sparringpartner op het gebied van kunsteducatie.

Terug naar docenten

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio