FLEX 20 jaar

vrijdag 27 augustus 2021
Wat vliegt de tijd. Alweer 20 jaar geleden heb ik Flex Dansstudio overgenomen van Tilly. Sindsdien hebben we vele danspassen in de dansstudio gezet, voorstellingen gemaakt en opgevoerd, veel gelachen, mooie projecten ontwikkeld en is de dansstudio uitgegroeid tot een grote dans-, musical- en bewegingsstudio! Dankbaar voor de tijd die we al samen hebben beleeft, kijk ik ook vooruit, want er zijn nieuwe ontwikkelingen op het gebied van dans en gezondheid, geven we steeds meer vaste danslessen op basisscholen in Nijmegen en breiden we het lesrooster steeds verder uit. Voordat we het 21ste seizoen beginnen, gaan we eerst FEESTJES vieren. Ben je erbij? Groetjes, Jasmijn

Ter ere van het 20-jarig jubileum, is er van 30 aug-3 sept. elke dag iets te beleven voor (oud)leden. Het is allemaal GRATIS en we vragen je om je van tevoren aan te melden via de Flex Web App. Introducées zijn uiteraard van harte welkom en hen vragen we een kleine bijdrage. Om je aan te melden klik hier. Nu wil je vast weten wat er allemaal is:

MAANDAG 30 aug.
18.00-19.00 u Hiphop Party Workout - 13+
19.00-20.00 u Auditie dance crew FleXtreme - 13+

DINSDAG 31 aug.
19.00-20.00 u ModernJazz Party On Workout with 2001 Music (startjaar Flex) - tieners/volwassenen
20.00-21.00 u Let's Party Workout with 2001 Music - tieners/volwassenen

WOENSDAG 1 sept.
15.00-16.00 u Kids Party - 4-8 jr

DONDERDAG 2 sept.
16.00-17.00 u Het Magische Doek - voorstelling & workshop - 6-9 jr
18.30-19.30 u Jazzy Jazz Workout - 10-13 jr
19.45-20.45 u Let's have a ball - Progressive Ballet Technique Workout - tieners/volwassenen

VRIJDAG 3 sept.
15.30-17.00 u Escape (dressing)Room - 9-15 jr
17.30-19.00 u Escape (dressing)Room - 9-15 jr

Hier vind je de uitleg van alle workouts en Het Magische Doek:
HIPHOP PARTY (13+)
In 2001 stond streetdance nog in de kinderschoenen. Nu zijn urbanlessen, waar hiphop onderdeel van uit maakt, niet meer weg te denken. Een toffe workout met hiphop docent Luuk.

AUDITIE dance crew FleXtreme (13+)
Durf jij de uitdaging aan om deel te nemen aan hiphop wedstrijden? Wekelijks trainen naast je reguliere hiphoples met een team jongeren en elkaar zien groeien in de danschoreo's. Kortom een dance crew voor getalenteerde hiphop dansers die graag optreden, de dansstrijd willen aangaan en in weekenden deel willen nemen aan wedstrijden.

MODERNJAZZ PARTY ON WORKOUT WITH 2001 MUSIC (tieners/volwassenen)
Er weer helemaal inkomen na de zomer, kan met deze workout. De moderne- en jazzdance technieken worden opgehaald en dit alles op muziek uit 2001, het startjaar van Flex.

LET'S PARTY WORKOUT WITH 2001 MUSIC (tieners/volwassenen)
Manouk gaat er een feestje van maken. Flink bikkelen, workouten en dit alles op gezellige muziek uit 2001, het startjaar van Flex.

KIDS PARTY (4-8 jr)
Met je meest feestelijke outfit aan, waar je in kan dansen, kun je meedoen aan dit dansfeestje. Dansspelletjes, feestmuziek en samen dansen; wat wil je nog meer?

HET MAGISCHE DOEK (6-9 jr)
Op een dag, midden in de stad op het plein vinden Romy en Marc, twee dikke vrienden, een magisch doek. 'Het Magische Doek' is een spannende ontdekkingsreis over vriendschap en zelfvertrouwen. De dansers ontdekken, d.m.v. een mysterieus doek, zichzelf en elkaar. Op een speelse manier worden de kinderen meegenomen naar herkenbare situaties uit het leven.
De kinderen gaan kijken naar een voorstelling en naderhand mogen ze meedoen aan een dansworkshop. Je mag één van je ouders als introducé meenemen als je wil. Meld je snel aan, want er is beperkt plek.

JAZZY JAZZ WORKOUT (10-13 jr)
Voor 10-13 jarigen is er een lekkere jazzdance workout. Jasmijn noemt zichzelf ook wel Jazzy Jazz en jazzdance is één van haar favoriete dansstijlen. Annabel geeft een jazzles met creatieve expressieve invloeden en leert jullie een feestelijke jazzdance choreo aan.

LET'S HAVE A BALL - Progressive Ballet Technique (tieners/volwassenen)
Progressing Ballet Technique (PBT) is een innovatief programma voor lichaamsconditionering en versterking dat is ontworpen om de techniek van leerlingen te verbeteren door zich te concentreren op het trainen van het spiergeheugen dat nodig is bij elke oefening in alle vormen van dans. Het is een uniek trainingssysteem dat gebruik maakt van hulpmiddelen zoals een yogabal. Je hoeft geen danservaring te hebben om deel te nemen aan deze workout, dus kom vooral meedoen met onze nieuwe docente Annabel.

ESCAPE (DRESSING)ROOM (9-15 jr)
Je vraagt je vast af: wat is een escape room? Een escape room is een avontuur waarbij je als groep puzzels gaat oplossen. Je krijg 30 min. de tijd om te ontsnappen uit de kleedkamer bij Flex. Er worden twee teams opgesloten en wie het snelste alle oplossingen weet, ontsnapt en WINT. Dus maak gauw een groepje van 4 of 5 mensen en doe mee met dit super leuke spel. Als je geen groepje weet samen te stellen, maken wij zelf de teams en kun je alsnog meedoen. Je kunt je aanmelden voor blok 1 (15.30-17.00 u) of blok 2 (17.30-19.00 u) en wij delen je dan binnen dit tijdsblok in.Naar nieuws overzicht

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio