Lessen vanaf maandag 18 januari

zondag 17 januari 2021
Door de verlengde lockdown zijn er tot en met 9 februari helaas geen lessen in de studio. Het blijven dansen en bewegen, ontspanning en plezier blijven hebben, is heel belangrijk en gezond! Wij doen er alles aan om iedereen door te laten bewegen. Aankomende weken staan we voor jullie klaar met:
  • Livestream lessen via Zoom
  • Buiten dans lessen
  • Leuke challenges
  • Online lessen in de Flex Web App Livestream lessen via Zoom

Het reguliere lesrooster wordt vanaf maandag 18 januari weer opgepakt en de lessen zijn te volgen via de livestream. Even een reminder van je lestijd? Klik hier voor het lesrooster.

Buiten dansles
Dinsdag 17.30-18.30 u - HIPHOP - 10 t/m 17 jaar - schoolplein bij Flex. Inschrijven kan via de Flex Web App onder het kopje 'reserveren'.

Leuke challenges
Zie onze Facebook pagina of Flex op Instagram.

Online lessen in de Flex Web App
Via je persoonlijke pagina, oftewel de Flex Web App, kun je terecht onder het kopje 'Mijn Videos en Links', voor veel online lessen. Op https://mijn.flexdansstudio.nl log je in met je lidnummer en je wachtwoord. Heb je nog geen wachtwoord? Klik dan op de rode knop "Wachtwoord aanvragen", vul je lidnummer en mailadres in en klik ter bevestiging op de blauwe knop "Wachtwoord aanvragen". Je krijgt dan een wachtwoord per e-mail toegestuurd. Gebruik het mailadres waarop je e-mail van ons ontvangen hebt.Naar nieuws overzicht

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio