Nieuw seizoen 2020-2021

donderdag 16 juli 2020
Maandag 31 augustus knallen we het nieuwe seizoen erin. Het wordt een feestseizoen, want we vieren dat Flex Dansstudio alweer 20 jaar onder leiding staat van Jasmijn. Een seizoen met uitdagende en energieke lessen, musical voorstelling, een Open Podium, een dansweekend, kerstviering en uiteindelijk onze grote leerlingen voorstelling in het weekend van 19-20 juni 2021. Daar wil je toch (weer) bij zijn?

Klik hier voor het nieuwe lesrooster: mijn.flexdansstudio.nl/rooster
En klik hier om je in te schrijven en verzekerd te zijn van een plek in je favoriete les: mijn.flexdansstudio.nl/inschrijven.

Uiteraard houden we de veiligheid van de leerlingen, ouders en ons team in de gaten en zijn er een aantal richtlijnen. Voor en na de les vragen wij je de handen met zeep te wassen. Verder vragen wij iedereen van 18 jaar en ouder de 1,5 meter afstand van elkaar te houden.  Er wordt extra zorg besteed aan hygiëne in de studio's. Daarnaast worden trapleuningen en deurklinken extra schoongemaakt.  In de hal en in de dansstudio vind je desinfecterende gels, waar je gebruik van kan maken. De dansstudio wordt goed geventileerd door ons ventilatiesysteem en het openzetten van alle ramen. Neem dus een warm vest mee. En heb je klachten? Blijf dan thuis!
Naar nieuws overzicht

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio