Repelsteeltje en de Blinde Prinses

zondag 3 november 2019
Al zes keer eerder hebben leerlingen van Flex Dansstudio mee mogen werken aan een familievoorstelling van het Theater Rotterdam (voorheen RO Theater). Daardoor stonden de kinderen op het podium met bekende acteurs als Arjan Ederveen, Loes Luca, Marcel Munsters, Gijs Naber, Dick v.d. Toorn, Wart Kamps en Alex Klaasen. Ze hebben ons wederom benaderd om dit keer aan 'Repelsteeltje en de Blinde Prinses' mee te doen. Deze familievoorstelling is geschikt voor acht jaar en ouder. Voor meer informatie: theaterrotterdam.nl/Repelsteeltje_en_de_blinde_prinses

Naast een hele eer om met bekende acteurs onderdeel te zijn van een professionele voorstelling, ook een ervaring die ze voor de rest van hun leven meenemen. We zijn op zoek naar 8 jongens en 8 meisjes in de leeftijd 7-8-9 jaar met kledingmaat 128, 134 of maximaal 140.

Is jouw kind enthousiast over dansen, zingen en toneelspelen? Heeft hij/zij een redelijk tot goede concentratie en spanningsboog (aangezien alles in een korte tijd aangeleerd wordt)? En zien zij de humor er van in om Tiroler kinderen, Koninklijke kinderen, varkentjes en cabinepersoneel te zijn? Geef hem/haar dan snel op voor dit waanzinnig leuke theaterproject.

Op zaterdag 7 december van 13.15-14.45 u komt de danscoördinator Hessel Slot naar Flex Dansstudio en gaat hij de dansjes & onderdelen met de kinderen oefenen. De overige repetities zijn op zaterdag 21 december, 4 januari, 11 januari van 13.15-14.15 u wordt er met de kinderen verder geoefend, tot de voorstelling. Ook op zaterdag 7 maart wordt er gerepeteerd. De voorstellingen zijn in Doetinchem (Amphion), Arnhem (Stadstheater Arnhem) en Nijmegen (Stadsschouwburg Nijmegen). Ze gaan dus 'on tour'.

De kosten voor deze periode om mee te doen is €27,50. Bij teveel aanmeldingen worden de kinderen uitgekozen.

Is dit iets voor je zoon/dochter, dan vragen we jullie om het online inschrijfformulier in te vullen. Verder ontvangen jullie nog een toestemmingsbrief. Deze toestemmingsbrief wordt tevens gebruikt voor de arbeidsinspectie. LET OP: vanwege de vele voorstellingen (vier in totaal) worden er twee groepen, oftewel casts gemaakt. Deelname geldt dus voor twee voorstellingen per kind.
Cast 1: woensdagavond 15 jan. in Doetinchem en zondagmiddag 15 maart in Arnhem.
Cast 2: vrijdagavond 17 jan. in Nijmegen en zaterdagavond 14 maart in Arnhem.

Meld je hier snel aan en vergeet niet aan te geven welke cast je voorkeur heeft: https://mijn.flexdansstudio.nl/inschrijven


Naar nieuws overzicht

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio