Samenwerking met MMfysio - Fysiotherapie bij Flex

dinsdag 29 maart 2022
De plannen liggen er al even, maar nu gaat het dan echt gebeuren. Flex Dansstudio gaat samenwerken met fysiotherapiepraktijk MMfysio. Vanaf april gaat MMfysio een dependance openen in de dansstudio van Flex Dansstudio.
Onze dansdocente Manouk van Dommelen, afgestudeerd als zowel Docent Dans als Fysiotherapeut, geeft al zes jaar lang met veel plezier danslessen bij Flex. Haar grote passie is om dans te implementeren binnen de fysiotherapie. Hoog tijd om deze werelden met elkaar te gaan vermengen in deze mooie samenwerking. 

Manouk zal bij ons in de dansstudio Dansante Fysiotherapie aan gaan bieden. In deze vorm van fysiotherapie kunnen enerzijds dansers terecht om door middel van sportgerichte kennis te werken aan een zo snel mogelijk herstel van de klachten. Anderzijds kunnen niet-dansers eveneens terecht op deze locatie om op een andere en innovatieve manier behandeld te worden. Door middel van dans en/of muziek zal Manouk je enthousiasmeren, stimuleren en motiveren om actief aan de slag te gaan met jouw persoonlijke doelen. Een persoonsgerichte aanpak, herstel, vermindering van klachten en plezier in de fysiotherapie staan hierbij centraal. Natuurlijk kunt je hier ook terecht voor reguliere fysiotherapie.

Heeft het je interesse gewekt of wil je meer informatie? Dan kun je een afspraak maken bij de administratie van MMfysio via 024-3580779 of info@mmfysio.nl.


Naar nieuws overzicht

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio