Steun onze kledinginzamelingsactie

zondag 17 november 2019
Hoi mede-dansers en ouder(s)/verzorger(s),
Mijn naam is Milja en ik dans al 4 jaar bij de balletles van Flex .Via deze weg wil ik jullie vragen mij te helpen en ik kan jullie hulp goed gebruiken. De winter komt er weer aan en het is niet voor iedereen vanzelfsprekend dat ze warme kleren kunnen aanschaffen. Deze winter mag ik via mijn werk (Stichd.nl) deelnemen aan de Impact Days. In samenwerking met www.nlvoorelkaar.nl, mogen wij 1 dag per jaar onder werktijd deelnemen aan een vrijwilligersactie, om zo ook iets terug te geven aan de maatschappij.

Ik heb ervoor gekozen om Maatschappelijke Opvang Den Bosch te ondersteunen op 21 november om dak- en thuislozen te helpen een warme garderobe te geven. Het betreft in totaal 25 mannen, 35 vrouwen en 25 kinderen (4-16 jaar). Voor deze mensen wil ik zoveel mogelijk warme kleren verzamelen en voornamelijk:
- Jassen - Truien - Broeken - T-shirts - Handschoenen - Sjalen - Schoenen

Tot mijn grote vreugde mag ik op de hulp van Flex Dansstudio rekenen om zoveel mogelijk mensen te benaderen voor deze inzamelactie. Mocht je dus kleding/schoenen willen doneren, dan staat er t/m woensdag 20 november een doos bij Flex Dansstudio waar jullie de spullen in kunnen leggen. Ik zal er vervolgens voor zorgen dat het goed terecht komt op 21 november.

Voor iedereen die iets kwijt kan, er staat een grote doos in de dansstudio klaar; mijn dank is enorm!
Groetjes, Milja FeijeNaar nieuws overzicht

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio