Update betreffende de lockdown tot en met 19 janua

dinsdag 15 december 2020
Na het nieuws van maandag 14 december jl., waarbij een nieuwe lockdown is aangekondigd, hierbij onze aanpak voor de komende weken:

Kerstvakantie bij Flex
Van 15 december tot en met 3 januari is het Kerstvakantie bij Flex. Deze periode stond al in het vakantierooster. Tijd voor even rust, ontspanning en voor het opladen van de batterij voor iedereen.

Kerstcadeautje nodig of jezelf verwennen?
Voor degenen die nog een leuk kerstcadeau willen scoren of om jezelf te verwennen. zijn onze Flex Moves You t-shirts, canvas tassen, rompertje, vesten en hoodies een aanrader. Geef je bestelling alsjeblieft per mail door en we brengen je bestelling bij je thuis. Super toch?

Start nieuwe jaar
In de weken van 4 januari tot en met 19 januari vervallen alle lessen. Deze lessen worden later in het seizoen ingehaald. Wij laten sowieso wekelijks van ons horen, met o.a. filmpjes, tips en livestreams. Houd dus je mail en onze social media in de gaten voor alles wat nog gaat komen.

Blijf bewegen
In de Flex Web App staan nu al twee Bodyworkout filmpjes klaar; eentje met een conditiedeel en eentje met krachtoefeningen. Voor jezelf of om samen met je huisgenoten te doen; let's workout!

Toitoitoi voor de komende weken, maak het thuis gezellig en we zien jullie in het nieuwe jaar graag weer terug.
Wij wensen iedereen ondanks alles fijne feestdagen & vooral een gezond 2021 toe!Naar nieuws overzicht

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio