Urban Workshopmiddag bij Flex

woensdag 15 januari 2020

Hiphop Workshop (10-12 jr) door Claire van Spall
Voor stoere meiden/jongens van 10 tot 12 jaar is er zaterdag 25 januari een hiphop workshop van 13.00-14.00 u. En. als het bevalt zijn we van plan om een extra hiphop les in ons lesrooster in te plannen op woensdagmiddag.
Claire van Spall danst vanaf haar 6e jaar, geeft al danslessen vanaf haar 14e jaar en is inmiddels allround geworden door training in veel verschillende stijlen. Ze heeft de dansopleiding Artiest Show-Allround gevolgd in Arnhem en volgt op dit moment de dansopleiding Artiest Urban. Naast docent is ze ook uitvoerend danseres. Ze heeft gedanst op verschillende podia zoals Hollands Got Talent, festivals zoals Dreamfields, Emporium en de Zomerfeesten Nijmegen. Verder danst Claire regelmatig in videoclips & clubs en is ze werkzaam in de organisatie van de evenementen/entertainment branche. 

Claire vindt het super leuk om dansles te geven. Ze vindt het belangrijk dat de leerlingen stralen en groeien in hun dans, maar het belangrijkste vindt ze dat ze plezier hebben en zich fijn voelen.

Hiphop en Freestyle Workshop (13+) door Chris Breinburg
Op zaterdag 25 januari kun je van 14.00-15.30 u 1,5 uur knallen met Chris. Hoe kun je als hiphop danser je eigen stijl verder ontwikkelen en waar ligt je kracht? Meld je snel aan en kom erachter.
Chris Breinburg komt van de urban dansopleiding van het Rijnijssel in Arnhem. Hij is getraind in verschillende urban dansstijlen en hiphop is de stijl waarin hij zich het meest in thuis voelt. Dans geeft hem vrijheid in muziek en hij kan zijn creativiteit & emoties hierin loslaten. Als artiest vindt hij het belangrijk om mensen om hem heen te inspireren, net zoals hij door anderen is geïnspireerd. Artiesten als Pharrell, Basquiat, Miles Davis, James Brown, Tyler en The Creator hebben hem gemotiveerd en o.a. gevormd tot de danser die hij is vandaag de dag is.

Tijdens de Hiphop en Freestyle Workshop vindt hij het belangrijk dat iedereen zich vrij en op zijn/haar gemak voelt. De workshop start met verschillende bounces, grooves, basics en flow. Ook zal Chris vertellen over de hiphop geschiedenis. Daarnaast zal hij je coachen om je kwaliteiten als freestyle danser te verbeteren, zodat je weet waar jij aan toe bent als danser. Een hiphop ontdekkingsreis om niet te missen.


Naar nieuws overzicht

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio