Wie is Romy Schoutese

Romy SchouteseRomy is gepassioneerd danseres, dansdocente en choreografe. Al op vijftienjarige leeftijd besloot zij naar Amsterdam te verhuizen om daar haar droom na te jagen. In 2012 behaalde zij haar diploma aan de vooropleiding van de Nationale Balletacademie, onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, tegelijkertijd met haar VWO diploma.

Ze besloot haar studie te vervolgen aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem en ontving in 2017 haar diploma voor de Bachelor Docent Dans. In haar afstudeeronderzoek richtte ze zich op de combinatie van het werk als uitvoerend danser en dansdocent binnen het educatief dansgezelschap De Stilte in Breda. Meteen na de opleiding was Romy werkzaam als dansdocente in Curaçao. Inmiddels is ze alweer enige tijd werkzaam als freelance dansdocente binnen het amateur danswerkveld, het basisonderwijs in Nederland en werkzaam op de afleiding Docent Dans van ArtEZ.

Binnen haar danslessen geeft Romy haar passie en plezier door aan haar leerlingen en daagt hen uit om het beste in zichzelf naar boven te halen. Bij Flex Dansstudio geeft Romy de klassieke balletlessen en spitzen lessen op de maandag.

Terug naar docenten

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio