Wie is Karlijn

KarlijnKarlijn is een veelzijdige zangeres, gitarist en zang coach. Geboren in Son ontwikkelde zij al op jonge leeftijd een passie voor muziek. Zo begon ze met blokfluit, klarinet en gitaar te spelen. Toen zij op de middelbare school in Cuijk terecht kwam begon haar interesse voor zang.

Op 17 jarige leeftijd werd ze al aangenomen op het ArtEZ conservatorium. Hier volgde ze hoofdvaklessen zang (richting jazz & pop) en maakte ze deel uit van verschillende muziekprojecten. Karlijn had echter een grote voorkeur voor rock en pop muziek en stroomde daarom na 2 jaar direct door om nog zang te studeren aan de Rockacademie in Tilburg.

Tijdens haar zang carrière heeft ze deel uitgemaakt van vele bands en bezettingen. Zo treed Karlijn nog steeds op door heel het land en zelfs het buitenland. Ze zingt veel op bruiloften, bedrijfsfeesten, in kroegen, buitenpodia en andere gelegenheden.

Na veel optredens te hebben gedaan heeft Karlijn in 2015 een stapje terug genomen als muzikant en is zij begonnen met haar nieuwe studie Brandmanagement & Communications, waarvoor zij o.a. stage liep als marketeer bij de platenmaatschappij Warner Music Benelux. Hier heeft zij gewerkt voor grote artiesten als Ed Sheeran, Bruno Mars, Dua Lipa, Waylon, Boef, Ali B en de Red Hot Chili Peppers.

Tegenwoordig is Karlijn weer veel op het podium te zien met haar duo Reddish Blue, waar zij zelf in zingt en gitaar speelt. Ook is zij elke zaterdag live te zien met haar elektrische gitaar waar zij de rol van lead gitarist en backing vocalist vervult. Daarnaast heeft zij het zangles geven weer opgepakt en is ze in te huren voor zowel privé als duo lessen.

Graag demo’s horen van Karlijn? Hier kun je verschillende opnames beluisteren

Terug naar docenten

Kom in beweging

Geïnteresseerd in één van de vele lessen bij Flex Dansstudio?
Schrijf je hier in

Eerst een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio
Flex Dansstudio